Esküvő

Varázslatos helyszín

Életre szóló pillanat

Nem tudjátok, hol mondjátok ki a boldogító igent? A Zselicvölgy tökéletes választás lehet számotokra, ha életetek legfontosabb napját igazán különleges környezetben, távol a városi zajoktól, a természethez közel szeretnétek eltölteni. A Zselic szelíd dombjai várnak titeket, családotokat és a számotokra fontos embereket. Tapasztalt szervező csapatunk, és felkészült kollégáink mindenben segítségetekre lesznek, hogy a nagy nap gondjai lekerüljenek vállaitokról, s az esküvő tökéletesen sikerüljön.

150

férőhelyes
látványpince

90

férőhelyes
szálloda

40

főt befogadó vadászterem

Szállodánkban 90-en tudtok megszállni, míg vadásztermünkben 40-en, látványpincékben pedig 150 férőhely várja a násznépet. A meghitt esküvői hangulatot bízzátok ránk, hiszen a mesebeli zselici táj, a csillagos égbolt, a farmhoz tartozó tópart mind-mind pompás helyszínei lehetnek a boldogító igen kimondásának.

Mesebeli táj

Felejthetetlen élmény

Keressetek minket bizalommal

Az esküvőszervezéssel kapcsolatos részletes tájékoztatásért keressétek kollégánkat, Tantos Dorinát, akit a +36-30/527-1178-as telefonszámon, vagy a tantos.dorina@zselicvolgy.hu e-mail címen érhettek el.

Pihenés páratlan természeti környezetben

Szállodánk 2018-ban kiérdemelte az Év Szállás 2018 Szakmai Díj 1. helyezett Zselicvölgyben címet. A Zselic nyújtott páratlan viszonyok között bizonyosan megtaláljátok mindazt, ami teljessé teszi az esküvői pillanatokat: igényes és tágas termek, egyedülálló látványpince, kényelmes szálláshelyek az egész vendégseregnek, gasztronómiai élmények, mind-mind azt szolgálják, hogy ti és szeretteitek is életre szóló emlékekkel gondoljanak vissza a Zselicben töltött időre.

Legyen szó trendi, vagy klasszikus szombati, vagy rendkívül kedvezményes árú pénteki esküvőről, mi segítünk nektek a profi és gondoktól mentes szervezésben. Személyre szabott ajánlataink révén pedig előre, átlátható módon az utolsó fogásig személyre szabhatjátok a nagy napot.


EnglishGermanUnknown