Szilveszter a Zselicvölgyben
18 szept. 2018

Szilveszter a Zselicvölgyben

Érkezés a Zselic egyik legszebb ékszerdobozába. A részletes tájékoztatás és a szobák elfoglalását követően hangulatos gesztenyesütésre, forralt borozásra várjuk kedves vendégeinket. Ismerkedés a farmmal és a csapattal. Ezt követően 18 órától gazdag büfévacsora a Csárda étteremben.

2018.12.30. - vasárnap

Indul a disznóvágás! Hajnali ébresztő és pálinka! Így indul az igazi disznóvágás! Aki egy valóban eredeti disznóvágás részese szeretne lenni, hát itt az alkalom. Közben éttermünkben svédasztalos széles reggeliválasztékkal fogadjuk a ház lakóit: meleg és hideg reggeli fogások hajmási köntösben.

Napközben Máj Péter hagyományőrző lesz házigazdánk, aki nemcsak a régi disznóvágások hangulatát teremti meg, de igazán tartalmas, szórakoztató előadásokkal kíséri az eseményeket. Aki egy kicsit mozogni is szeretne várjuk bowling termünkben: az érkezés napjától szilveszterig minden szállóvendég részt vehet az III. Szilveszteri Szállóvendég Kupán. Mindössze kb. 20 perc és már regisztráljuk is eredményét, hátha Ön lesz a Bajnok! Eredményhirdetés a szilveszteri vacsorán. Este ismét laktató svédasztalos kínálat, ez alkalommal hangsúlyosan a disznóvágás ínycsiklandó fogásaival.

2018.12.31. - hétfő

Jó reggelt és jó étvágyat az év utolsó reggelijéhez! A napközbeni készülődés közepette még akár egy rövid szauna vagy jakuzzi is belefér. Ha az idő engedi ismerkedés a lovaglással (bejelentkezés érkezéskor!). Délben vidám hangulatú ebéd, délután fakultatív alapozás az estére: kóstolja meg házunk pálinka kínálatát! 19 órától szilveszteri gálavacsora az exkluzív kialakítású Borkupola teremben: különleges menüsor, korlátlan italfogyasztás a megadott italokból, tombola, élőzenés buli akár hajnalig!

2019.01.01. - kedd

BÚÉK! Meghosszabbított büféreggeli a felépülés jegyében. Egyen még egy jóízűt nálunk és csak aztán induljon haza! Ha nem sikerült kipihennie magát kedvezményes áron hosszabbítson egy éjszakát!

Csomagajánlatunk a következőket tartalmazza:

szállás bőséges büféreggelivel 3 éjszakára,

üdvözlőital az érkezéskori vacsoránál,

büfévacsora a Csárda étteremben,

büféebéd a Csárda étteremben 

részvétel a Szabadidőfarm által szervezett bowling versenyen,

wellness részlegünk korlátlan használata a nyitva tartási időn belül: finn szauna, infraszauna, gőzkabin, jakuzzik, fürdőköntös használat, vasárnap délelőtti lovaglási lehetőség (időjárásfüggő),

részvétel a gesztenyesütésen, részvétel a disznóvágás programon Máj Péter előadásaival, szilveszteri élőzenés gálavacsora , korlátlan fogyasztással a következő italokból: ásványvíz, üdítők, csapolt sör, folyó bor. Egy pohár pezsgő jár az éjféli koccintáshoz,

parkolóhasználat

Wi-Fi.

Ár:

Kétágyas szoba 1 fő részére: 136.500 forint / 1 fő / 3 éj)

Kétágyas szoba 2 fő részére: 155.400 forint / 2 fő / 3 éj)

Pótágy árak:

0-6 éves korig: ingyenes

6-12 év kor között: 47.250

12 év felett: 65.100 forint

Családi szobáinkra (2 darab összenyitható kétágyas szoba közös előtérrel és fürdőszobával) egyénileg tudunk ajánlatot adni a létszám és az életkor ismeretében. 

Foglalás: info@zselicvolgy.hu

Képek