Wakeboard és plázs Próbálja ki a Zselicvölgy élményelemeit!

A wakeboard története egészen az ötvenes évekig nyúlik vissza, Németországba. Bruno Rixen müncheni mérnök hollandiai nyaralása során kipróbálta a vízisít. Nagyon megtetszett neki ez a sportág, de negatív élményként érte a hosszú sorban állási időt. Mérnökként megpróbálta megalkotni azt a rendszert, amely a normál sí szabályokat próbálja meg a vízre vetíteni. Az ötlet alapja a sípályákon használt kábeles sífelvonó volt, amely a vízisízőket képes a vízen megfelelő sebességgel szállítani. Az ötletből bő tíz évvel később, 1962-ben lett valóság.

A Zselicvölgy Szabadidőfarmon most Önök is kipróbálhatják a wakeboard egyedülálló élményét, 2017-ben ugyanis új attrakciókkal bővült farm kínálata: egy új beruházás keretében plázst, víziparkot és wakeboard pályát építettünk, így nyáron üdítő élményeket szerezhetnek itt a kicsik és nagyok.

A kétpontos pálya ideális a wakeboard megtanulásához, mert a kiválasztott időtartamban csak Ön használhatja a pályát. A pályahasználat mellé felszerelést és oktatást is biztosítunk.

Plázs szolgáltatások

  • Fánk
  • Wakeboard
  • Vízi játékok
  • Strandröplabda
  • Elektromos kisautók

Nyitva tartás a nyári időszakban. A plázs nyitva tartását az időjárás befolyásolhatja, így kérjük Önöket, érdeklődjenek. 

Elérhetőségeink:

06 30/311 0710 - E-mail: info@zselicvolgy.hu
Online érdeklődés