Esküvők Felejthetetlen esküvői pillanatok a Zselicvölgyben

Ha élete legfontosabb napját egy igazán különleges környezetben szeretné eltölteni, akkor a Zselicvölgyben a legjobb helyen jár. A Zselic szelíd hajlatú dombjai között, távol a városok zajától a térségben egyedülálló lehetőséget kínálunk a leendő ifjú párok és vendégeik számára.


A páratlan természeti látványosságok ölelésében fekvő Zselicvölgyben megtalálja mindazt, ami teljessé teszi az ünnepélyes pillanatokat és az azt követő szórakoztató órákat. Az igényes kialakítású tágas termek, egyedülálló látványpincénk, kényelmes szálláshelyeink, kiváló konyhánk mind-mind azt szolgálják, hogy Ön és a vendégsereg is életre szóló emlékekkel gondoljanak vissza az itt töltött időre.


Legyen szó trendi, vagy klasszikus szombati, vagy rendkívül kedvezményes árú pénteki esküvőről, mi segítünk Önöknek a szervezésben.

80 férőhelyes szállodánk, 40 fős vadásztermünk, 150 fős látványpincénk ünnepélyes és meghitt teret biztosít esküvői összejövetelekhez. A mesebeli zselici táj, a csillagos égbolt, a farmhoz tartozó tópart tökéletes helyszín a boldogító igen kimondásához és idilli környezet szabadtéri fotózáshoz.

Keressenek minket bizalommal!

További információ: 06 30 / 311 0710, info@zselicvolgy.hu
Online érdeklődés