Rangos turisztikai díjat kapott a Zselicvölgy Szabadidőfarm
30 nov. 2018

Rangos turisztikai díjat kapott a Zselicvölgy Szabadidőfarm

A Szallas.hu, a hazai piacvezető szállásközvetítő portál immár hatodik alkalommal adta át a magyar turizmus legkiemelkedőbb minőségi díjait. Az Év Szállása versenyen számos kategóriában díjazták a minőségi szolgáltatást nyújtó szálláshelyeket. A szakmai zsűri értékelése szerint idén az 1-3 csillagos szállodák között első helyet szerzett a Zselicvölgy Szabadidőfarm.

„Nagyon örömteli számunkra az elismerés, a szakmai zsűri kitüntető díja megerősített bennünket abban, hogy az elmúlt négy évben jó úton jártunk. A nyitás óta eltelt időszakban egyre többen keresik fel a szabadidőfarmot és ismerkednek meg a zselici térség látványosságaival. A jövőben is azon dolgozunk, hogy még többen keressenek élményeket e varázslatos tájegységben”, hangsúlyozta ifjabb Lóki Géza, a szabadidőfarm ügyvezető igazgatója.


A Zselicvölgy Szabadidőfarm tulajdonosai az elmúlt négy évben több lépcsőben számos fejlesztést hajtottak végre a 80 hektáros farm területén. 2014-ben elkészült egy különleges hangulatú rendezvénypince, 8 négyszobás apartmanház, 120 fő befogadóképességű a’ la carte étterem, wellnessház és több szabadtéri sportpálya. 2015-ben modern teniszcsarnokot és bowlingpályát adtunk át. Tavaly egy új beruházás keretében plázst, víziparkot és wakeboard pályát építettünk. Az idei évben pedig zselici élelmiszereket forgalmazó élelmiszerbolt nyílt.

Képek