Megnyílt a Zselicvölgy Szabadidőfarm
8 dec. 2014

Megnyílt a Zselicvölgy Szabadidőfarm

Megnyitották a Zselicvölgy Szabadidőfarmot a Kaposvártól mintegy 20 kilométerre lévő Hajmáson. Ifj. Lóki Géza, a Borostyán 95 kft. ügyvezető igazgatója, a Zselicvölgy Szabadidőfarm tulajdonosa elmondta: a beruházást a Zselici Csillagrezervátum területén, az Európai Unió csaknem 500 millió forintos támogatásával, összességében mintegy 700 millió forintból valósították meg.

A két évvel ezelőtt elkezdett munka eredményeként egy háromcsillagos, wellnessrészleggel rendelkező szálláshely várja a nyugodt pihenésre vágyó, illetve az aktív kikapcsolódást kedvelő vendégeket - tette hozzá.

A mintegy 80 hektáron elterülő, dombok övezte völgyben megépült komplexum tulajdonosa hangsúlyozta: a munkahelyteremtés mellett - a vállalt nyolc helyett eddig 20 embernek adtak munkát és még továbbiak felvételét tervezik - fontosnak tartják a kulturális, néprajzi hagyományok ápolását is.

A Zselicvölgy Szabadidőfarmon nyolc tájjellegű házban összesen 32 kétágyas, klimatizált szoba, a központi épületben további négy szoba, egy 120 férőhelyes étterem, grillterasz, valamint a régióban egyedülálló látványpince, valamint szivarház is várja a vendégeket. 

A szaunaházban finn- és infraszauna, valamint gőzkabin, továbbá kültéri medence, gyerekmedence, jakuzzi, masszázs és szolárium gondoskodik a relaxációról, az aktív kikapcsolódást pedig a futball-, tenisz- és röplabda pálya, valamint minigolf és játszótér biztosítja. Mindezek mellett farmlátogatás, kerékpárkölcsönzés, lovas kocsikázás, horgász- és túralehetőségek, vadmegfigyelés is szerepel a szolgáltatások sorában.