Zselicvölgy Csárda Éttermünk egész évben várja a vendégeket

Éttermünk kiváló ételekkel, színvonalas kiszolgálással egész évben várja a magyar konyha kedvelőit. Ételkínálatunk a tradicionális hazai ízekre, a környékbeli vadakra, a farmunkon nevelkedő szárnyasokra és sertésekre, valamint a francia charolais marhára épül. Az étlapunkon szereplő fogások többségét a Zselicvölgyben tartott állatok húsából készítjük.

A zöldséget és gyümölcsöt saját kertjeinkben szedjük, míg más kiegészítőinket a környékbeli termelőktől szerezzük be, ezzel is arra törekedve, hogy vendégeink asztalára mindig a legkiválóbb alapanyagokból készült fogások kerüljenek. Különleges hangulatú látványpincénkben a régió legnevesebb pincészeteiből származó zamatos magyar borokat kóstolhatják meg vendégeink!

Különleges hangulatú látványpincénkben a régió legnevesebb pincészeteiből származó zamatos magyar borokat kóstolhatják meg vendégeink!

Páratlan szépségű környezetben elhelyezkedő 120 fő befogadására alkalmas éttermünk egész évben udvarias kiszolgálással várja a magyar konyha kedvelőit.

Tradícionális hazai ízek

Ha felketettük érdeklődését, tekintse meg étlapunkat.
Tovább az étlaphoz